Pré-competitie

In de groep Pré-competitie wordt aan jonge meisjes en jongens met turntalent een kans geboden om intensiever te trainen op lenigheid, kracht en techniek om zo sneller een overstap te kunnen maken naar de competitiegroepen Acro, Toestelturnen Meisjes of TumblingHeeft een gymnast  op het einde van het turnjaar voldoende talent en motivatie om aan wedstrijden deel te nemen, dan kan zij/hij op het einde van het seizoen door één of meerdere competitiegroepen geselecteerd worden.

De gymnasten van deze groep hebben allen dezelfde leeftijd: 6 jaar (eerste leerjaar). Ze trainen 3 keer per week en nemen deel aan de Gymtopia Happening(s) van Gymfed.

Hoe aansluiten ?

Binnen de groep 5-jarige kleuters wordt bekeken wie interesse en aanleg heeft om extra te trainen en om eventueel aan te sluiten bij een competitiegroep. Aangezien op basis van selectie meisjes en jongens uitgenodigd worden voor deze groep, is het onmogelijk om op eigen initiatief in te schrijven voor deze groep. Wel kan er deelgenomen worden aan onze jaarlijkse scouting.

Image
Image
Image