SportWijk Schotte

Image
Sportwijk Schotte bestaat uit drie ambitieuze sportverenigingen. Samen met ALVA (Atletiek Land van Aalst) en PIT STOP Sport Academy slaan we de handen in elkaar slaan om nog meer successen te boeken.
 
Sportwijk Schotte maakt (sport-)verenigingen efficiënter en professioneler. We verbreden het sportaanbod en verhogen de sociaal-maatschappelijke waarde van onze verenigingen. Maar het verhaal van onze Sportwijk stopt niet aan de clubgrenzen. Sportwijk Schotte wil uitgroeien tot een centrale ontmoetingsplek voor iedereen met en zonder sporthart. Iedereen is welkom in onze Sportwijk. Om verder te groeien kijken we daarom steeds uit naar nieuwe samenwerkingen en nieuwe geëngageerde organisaties.

Ontdek welke meerwaarde we voor jouw club kunnen bieden.

Lees meer over ALVA en PIT STOP Sport Academy.

SAMEN

Door samenwerking professionaliseren we de verenigingen in Aalst. Sportwijk Schotte zorgt voor schaalvergroting en efficiëntiewinsten samen met al onze partners.

 

SOCIAAL

Sportwijk Schotte is dé ontmoetingsplaats voor jong en oud, alleen of in groep, competitiebeesten of recreanten, personen mét of zonder beperking. Iedereen is welkom!

 

SPORTEN

Sporten en bewegen is wat ons drijft. We zorgen voor toegankelijke, interactieve en uitdagende sportsessies gericht naar iedereen binnen onze wijk. Binnen of buiten, alleen of in groep, er is voor ieder wat wils!
Image
Image