Gezocht

Onze club is steeds op zoek naar nieuwe partners op verschillende domeinen. Heb jij een idee waarmee je onze club kan vooruit helpen? Laat het ons zeker weten via het contactformulier.

Vrijwilliger

Wil je graag een handje toesteken bij de organisatie of bij één van onze evenementen, dan is vrijwilliger worden bij KT Aalst echt iets voor jou!

Om te zorgen voor een vlotte organisatie hebben we meerdere werkgroepen die elk een deel ervan op zich nemen. Zo hebben we tijdelijke en vaste werkgroepen. Bijvoorbeeld: Gymgala, sportkampen, clubkledij, sponsoring ...

Ieder jaar staan meerdere activiteiten op de agenda zoals opbrengstacties, eetfestijn, recepties, turnshow, testdagen ... Er valt dus heel wat te beleven bij KT Aalst waarbij we de hulp van onze vrijwilligers kunnen gebruiken.

Wil je je ook inzetten voor onze fantastische club? Neem contact op met onze werkgroep vrijwilligers.

Image

Sponsor

De Koninklijke Turnkring Aalst bestaat reeds 75 jaar. De club is een gevestigde waarde in de stad en biedt aan zo'n 700 leden de fantastische gymnastiek sport aan. 100 van hen nemen deel aan nationale én internationale wedstrijden in de disciplines Acrogym, Toestelturnen Meisjes en Tumbling. De club telt daarnaast een 100-tal trainers en een 10-tal bestuursleden. Je kan bijna spreken van een kleine onderneming!

Om de goede werking van de club te garanderen en verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar bedrijven die ons een duwtje in de rug willen geven door middel van sponsoring. Wij kunnen een aantal interesse returns bieden.

Interesse om onze turnclub te sponsoren? Neem contact op met onze werkgroep.

 

Image
Image
Image